Jordvarme
Spar penge og nedsæt CO2 udslippet

Det kan være en god investering at vælge jordvarme, som opvarmningsform til din bolig. Jordvarmeanlægget er hurtigt tjent ind, selvom det koster noget at etablere. Et jordvarmeanlæg er ofte tjent ind på omkring 10 år, og du sparer lynhurtigt 50-60 % på din varmeregning. Jordvarmeanlægget er også mere miljøvenligt end elvarme og de traditionelle oliefyr. For hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger i strøm, får du 3-3 ½ kilowatt varme. Samtidig nedsætter du boligens CO2-udslip med 50-75 %.

Skift fra et oliefyr til en jordvarmepumpe og få op til kr. 10.000 i tilskud.

Hvordan fungerer jordvarmeanlægget?

Jordvarmen udnytter den oplagrede, passive solenergi i jordens øverste lag. Et jordvarmeanlæg består af en lang slange og en varmepumpe. Slangen graves ned i jorden. Jo længere slangen er, jo mere varme og energi kan den trække ud af jorden. Du har brug for et jordareal på 1-3 m2 pr. m2 boligareal for at få effektiv jordvarme. Varmepumpen til jordvarmeanlægget kan placeres i bryggerset. Her bliver jordvarmen omdannet, så den kan bruges til opvarmning og varmt vand.

Anlægget til jordvarme styres elektronisk. Temperaturen i varmeanlægget reguleres efter temperaturen udenfor. Et jordvarmeanlæg er et lukket system, så der skal ikke fyldes noget på anlægget. Den eneste vedligeholdelse er rensning af et filter i pumpen en gang om året.

Fordele ved jordvarme
  • Billig energi
  • Ingen vedligehold
  • Anlægget er nemt at grave ned i forbindelse med nybyggeri

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.