VVS

Står du og mangler en dygtig VVS-installatør, er Vesthimmerlands VVS den rette til opgaven. Vi er specialister inden for vand, varme og sanitet og hjælper dig, uanset om du skal have nyt badeværelse, udskiftet varmvandsbeholder eller er på jagt efter alternative energiløsninger.

VVS-arbejdet hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset. Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med VVS-installationerne udføres af en autoriseret VVS-installatør. Vesthimmerlands VVS har autorisationen, kompetencen og erfaringen til at klare både store og små opgaver og håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og leverer altid en professionel indsats.

Alt i VVS-arbejde

Her er nogle af de arbejdsopgaver, vi kan hjælpe dig med:

  • Installation og reparation af vand, varme og afløbsinstallationer
  • Inspiration og installering af nye badeværelser og nye køkkener
  • Skift af blandingsbatteri samt reparation og installation af toiletter
  • Montering af vand og afløb til vaskemaskine og opvaskemaskine
  • Udskiftning af varmvandsbeholdere, radiatorer, kedler mv.
  • Udskiftning af gammelt olie- eller gasfyr til alternativ energi (fx jordvarme, solvarme, luft-vand varmepumper, biobrændsel etc.)
  • Løbende service og eftersyn på VVS-installationer
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.