Varmepumper
Udskift din varmekilde med rent luft

En luft-til-vand varmepumpe udnytter energien i udeluften til opvarmning af husets radiatorer (eller gulvvarme) samt varmtvandsbeholder. En luft-til-vand varmepumpe vil f.eks. kunne afløse et oliefyr og reducere varmeregningen med 40-50 %. Den fordelagtige økonomi skyldes, at hver gang varmepumpen bruger 1 kWh strøm, producerer den ca. 3-4 kWh varme.

Skift fra et oliefyr til en luft-til-vand varmepumpe og få op til 10.000 kr. i tilskud.

Hvordan fungere luft-til-vand varmepumpen?

I fordamperen optager varmepumpen energi fra udeluften, som får kølemidlet til at koge og fordampe. Når dampen herefter presses sammen inde i kompressoren, hæves trykket og temperaturen stiger.  Herefter afgiver kølemidlet sin varme i kondensatoren, hvor kølemidlet afkøles og igen bliver til væske, der løber gennem termoventilen og tilbage til fordamperen, hvor processen starter forfra.

Det er i kondensatoren, at varmen fra kølemidlet overføres til husets varmefordelingssystem i form af et vandbårent centralvarmeanlæg.

Fordele ved luft-til-vand varmepumper
  • Udnytter varmen i udeluften
  • Er støjsvag
  • Giver en totalløsning – opvarmning af boligen og varmt brugsvand
  • Har ude-/indestyring som sikrer optimal driftsøkonomi i anlægget

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.