KVALITETSLEVERANDØR AF VARMETEKNISKE LØSNINGER
Vølund Varmeteknik har været leverandør af varmetekniske løsninger til det danske marked i mere end 140 år. Vores rådgivning om energieffektive løsninger bygger på stor faglig viden, og vores serviceteam er din garanti for tryghed.

Vølund Varmeteknik er en del af NIBE Industrier AB. Det betyder, at vi har en international udviklingsafdeling i ryggen og kan imødekomme forbrugernes ønske om miljørigtige produkter, der altid lever op til de højeste kvalitetskrav.

Som en del af NIBE Industrier AB er vi ISO 9001-certificeret inden for kvalitet og ISO 14001-certificeret inden for miljø.
EN AF MARKEDETS BEDSTE VARMEPUMPER

EN AF MARKEDETS BEDSTE VARMEPUMPER

En luft-til-vand varmepumpe er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i elenergi. Modellen "F2120" er den nyeste og mest effektive fra luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik.

Læs mere om varmepumpen her
SÅDAN FUNGERER VØLUND LUFT-VAND

SÅDAN FUNGERER VØLUND LUFT-VAND

En luft-til-vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen hiver den varem energi ud af luften, og via indedelen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen.

Læs mere her
DET SIGER VORES KUNDER OM DERES LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPER

DET SIGER VORES KUNDER OM DERES LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPER

En varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har en positiv effekt på både varmeregningen, miljøet og dermed også værdier på dit hus. Varmepumpen har typisk en levetid på 20 til 25 år og kræver minimal vedligeholdelse.

Læs mere her
SÅDAN FUNGERER VØLUND JORDVARME

SÅDAN FUNGERER VØLUND JORDVARME

Et jordvarmeanlæg består af slanger i jorden og en varmepumpe. Slagerne lægges i jorden i ca. 1 meters dybde. Moderne varmepumper er så effektive, at de kan opvarme din bolig selv i hård frost, når blot anlægget er dimensioneret korrekt. Du har dermed ikke behov for en supplerende varmekilde.

Se udvalget af jordvarme-pumper her
EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER

EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER

Hos Vølund Varmeteknik er vi eksperter i at udnytte naturens ressourcer til energibesparende, driftssikre og effektive varmeløsninger. Det er din garanti for god rådgivning og en gennemtænkt løsning hver gang.

Hør vores kunders erfaring med jordvarme
EN GOD INVESTERING MED LANG LEVETID

EN GOD INVESTERING MED LANG LEVETID

Med en levetid på mellem 20 og 25 år er et jordvarmeanlæg en rigtig god investering. Besparelserne på dit energiforbrug gør oven i købet, at dit jordvarmeanlæg er tjent ind efter 6-8 år. Vølund Varmetekniks produkter er kendt for den høje kvalitet, og samtidig er jordvarmeanlæg ekstremt driftssikre. Det betyder, at du får en stabil og nem varmeløsning året rundt. Overvejer du også jordvarme?

Hvorfor vælge en varmepumpe?
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring Mail

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.