Energioptimering
Reducer dine varmeudgifter og vælg en energibesparende løsning, der samtidig skåner miljøet.

Vesthimmerlands VVS er godkendt som energikonsulent. Det betyder, at vi er uddannede til at rådgive om energirigtige løsninger hos både private og i erhvervslivet. Vi gennemfører ofte et energitjek, hvor der viser sig store besparelsesmuligheder allerede ved små ændringer og investeringer.
Udover selve rådgivningen anvender vi også vores ekspertise på energiområdet i forbindelse med de opgaver, hvor vi er med fra planlægningsfasen til at finde de optimale løsninger, som både sikrer god komfort, godt indeklima og en fornuftig bundlinje.

Energibesparende løsninger

Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan reducere varmeudgifterne og samtidig vælge en miljørigtig løsning. Vi foreslår bl.a.:

Vi har mange års erfaring med energioptimering og hjælper vores kunder med at identificere realistiske energibesparelsesmuligheder og opsætte målepunkter, så der opnås vedvarende besparelser. Er du i tvivl om, hvordan du kan skåne miljøet og spare på energien og varmeregningen? Så kontakt os for råd, vejledning og et uforpligtende tilbud. 

Få energitilskud og spar penge

Du kan få tilskud til både små og store renoveringsprojekter – helt op til kr. 10.000. Det handler blot om, at din renovering giver besparelser i dit energiforbrug. Vesthimmerlands VVS sørger for ansøgningen om tilskud til din energiforbedring.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring Mail